Galdniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Velve-AE, SIA

Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Galdniecība . Nekustamie īpašumi, jaunie projekti.

Vidzeme RC, SIA

Kvēles 17, Rīga, LV-1024
Koka logi, pakešlogi. Pildiņu durvis no priedes, oša, ozola, (priede, osis, ozols). Mēbeles no MDF, lamināta, masīvkoka - kafejnīcām, skolām, virtuves mēbeles, bāriem, veikaliem, mēbeles viesistabām, guļamistabām, bērnu mēbeles. Mēbeles, mēbeļu dizains. Galdniecības pakalpojumi. Galdnieku darbi. Galdnieks. Koka mēbeles. Mēbeļu ražošana.
1

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Voldemārs Brokāns", kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība. Izgatavo koka durvis, virtuves mēbeles no masīvkoka, kāpnes. Kokapstrādes, koka izstrādājumu restaurācijas darbnīca, galdniecība, galdnieka darbi, koka mēbeles, koka kāpnes, koka durvis, virtuves mēbeles. Mēbeles pēc pasūtījuma. Mēbeļu ražošana, izgatavošana. Koka, koka dizaina elementi, kokgriezumu restaurācija.

Vārnu galdniecība, SIA

Pumpuru 6, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
izgatavošana, koka kāpieni, koka konstrukcijas, interjera priekšmeti, mēbeļu ražošana, mēbļu montāža, galdniecība

Way up, SIA

"Kalte" , Ainažu pagasts, Limbažu nov. LV-4035
Koka kāpnes, masīvkoka kāpnes, trepes, oša kāpnes, ozola kāpnes, priedes kāpnes, finierētas kāpnes, vītņu kāpnes, galdniecības darbi, apšuvuma dēļi, vagondēlis, vagonka, terase, koka sēta. WayUp Ražošanas darbnīca, Ainaži, koka kāpnes, taisnas atvērtas kāpnes, taisnas kāpnes ar slēgtiem pakāpieniem, kāpnes 90 grādu pagriezienā ar platformu,

Wega, SIA

Naukšēni, "Darbnīcas" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
mēbeles pēc pasūtījuma, koka mēbeles, masīvkoka mēbeles, mēbeles, mēbeļu izgatavošana, mēbeļu ražošana, galdniecība

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

Woodworkers galdniecība, SIA

Baznīcas iela 18 – 11, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

Zeltābols, IU

Dzirnavu 20, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Galdniecība , koka izstrādājumi, ārdurvis, iekšdurvis, pildiņu durvis, projektēšana, gultas, trepes, kāpnes, Galdniecības pakalpojumi, galdniecība , galdnieks, Saldus, Saldū, Kuldīga, Kuldīgā, Brocēni, Brocēnos,

Ķēniņa galdniecība, SIA

Jaunpiebalga, Stacijas 9f, Jaunpiebalgas pagasts, Cēsu nov., LV-4125
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves