Galdniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

MV Tara, SIA, Kokapstrāde

Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Par uzņēmumu:

"MV Tara" SIA darbojas kopš 2006. gada. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 50 darbinieku. MV Tara darbības jomas ir apaļkoka pirmapstrāde, paletes/palikņi, lapu koku taras sagataves (dēļi, brusas), bezzaru alkšņa un apses sagataves saunām, oša kamīnmalka. Pēc vienošanās izgatavojam neapstrādātas sagataves galdniecībām no alkšņa, apses, oša, ozola un priedes.

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

Meža bites, SIA

"Ozoli" , Variņu pagasts, Smiltenes nov., LV-4726
Kokmateriālu iepirkšana, kokmateriālu pārstrāde, masīvkoka mēbeļu plātnes, kokvedēja transporta pakalpojumi, treilera pakalpojumi, kokmateriālu žāvēšana Vidzemē, briketes, masīvkoka mēbeļu plātnes, apļkoku iepirkšana, galdniecības pakalpojumi, mebeļu izgatavošana pēc pasūtījuma, apdares dēļi, koka izstrādājumu ražošana, viegli

Mežam un dārzam, veikals-serviss

P.Lejiņa 2a, Jelgava, LV-3004
Aizsargapavi, Apģērbs, Bikses, Kombinzoni, Cimdi, Galvas aizsardzība, Dzirdes aizsardzība, Redzes aizsardzība, Jakas, Somas, Augstspiediena mazgātāji, Piederumi augstspiediena mazgātājiem, Putekļu sūcēji, Tīrīšanas līdzekļi, Husqvarna bērnu rotaļlietas, Husqvarna rotaļlietas, Husqvarna suvenīri, Spēka zāģi, Flīžu zāģi, Akumulatora

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Moderum, SIA

Strēlnieku 45b, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
PVC, ABS malu līmēšana, galdniecība , galdnieku, galdniecības darbi, pakalpojumi, durvis, ārdurvis, iekšdurvis, ofisam, iebūvējamie skapji, iebūvējamās, sekcijas, plaukti, kumodes, galdi, gultas, gulta, galdnieks, galdniecība

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

Niko Galdniecība, SIA

Saules 54, Madona, Madonas nov., LV-4801
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Nordland Timber, SIA

Jaunklidzis, "Jaunklidža klubs" , Plāņu pagasts, Valmieras nov., LV-4727
Logu sagataves, brusas, apaļkoki, galdniecības materiāls. Dēļi un izstrādājumi.

Nordvalde, SIA

Mežvalde -16, Rumbas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3309
izgatavošana, uzstādīšana, dizains, dizaina darbi, piegāde, montāža, uz pasūtījuma, logi, durvis, galdnieks, galdniecība , pasūtījuma, trepes uz pasūtījuma, pēc individuāla pasūtījuma, individuāli pasūtījumi, labs galdnieks, laba galdniecība

Olūts, SIA

Līči , Preiļu pagasts, Preiļu nov., LV-5301
Koka durvis, kāpnes, galdi, krēsli, logi, virtuves iekārtas, sekcijas, impregnenti, mieti koka, galdniecība

Ozols LG, SIA, Kokapstrādes cehs

"Smilškalni" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Galdniecība Cesvainē. Galdnieku darbi. Dārza mēbeles. Koka mēbeles dārzam. Galdi. Soli. Krēsli.

Oāze, mēbeļu salons

Brīvības 77, Balvi, Balvu nov., LV-4501
mēbeles, modulārās sistēmas, mēbeles bērniem, skolas mēbeles, jauniešu mēbeles, mēbeļu apstrāde, mēbeļu galdniecība

Oāze, mēbeļu veikals

Pils 70, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Dīvāni, koka mēbeles, galdniecība , matrači, virtuves mēbeles, mēbeļu ražošana. Mēbeļu tirdzniecība., mēbeles, modulārās sistēmas, mēbeles bērniem, skolas mēbeles, jauniešu mēbeles, mēbeļu apstrāde, mēbeļu galdniecība

PCG, SIA, Galdniecība

Lieģi, "Galdniecība" , Tadaiķu pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3447
Galdnieku darbi

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Pēterkoks, SIA

Celtnieku 1a, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Kokmateriālu tirdzniecība, Neapzāģēti dēļi, Ozola dēļi, oša dēļi, melnalkšņa dēļi, priedes dēļi. Zāģmateriāli, neapzāģēti dēļi sausi 8%, neapzāģēti dēļi galdniecībai, neapzāģēti ozola, oša, melnalkšņa dēļi, galdniecības dēļi, sausi neapzāģēti dēļi, zāģmateriālu tirdzniecība.