Galdniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
SIA Kubx, galdniecība , galdniecība Cēsīs, galdnieks, kāpnes, mēbeles, iebūvētas mēbeles, trepes, mēbeles

KUP Design, SIA

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Metāla konstrukcijas, metālkonstrukcijas, metāla izstrādājumi, metāla detaļas, metāla galda rāmji, metāla galda kājas, metāla furnitūras izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, metāla gulta, metāla krēsli, metāla vārti, metāla kāpnes, metāla trepes, metāla nojumes, velosipēdu novietnes, grili, kamīna piederumi, reklāmas stendi,

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Mēbeles, lietotas mēbeles Gulbenē, KarLux Komisijas veikals/Mēbeles, komisijas veikals, Lietotas mēbeles no Vācijas, lietotas mēbeles, lietotu mēbeļu tirdznieciba, kvalitatīvas mēbeles, labas mēbeles, mēbeles Gulbenē, antīkas mēbeles, rakstāmgaldi, skapji, galdi, galdiņi, dīvāni, koridora mēbeles, stūra dīvāni, gultas, labas gultas,

Kokdari, SIA

Jaunā 12-12, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Galdniecība Limbažos. Izgatavojam mēbeles, koka durvis, kāpnes, logus un citus izstrādājumus pēc individuāla pasūtījuma.

Kokneses galdniecība, SIA

1905. gada 84, Koknese, Aizkraukles nov., LV-5113
Durvis, logi

Kokrade, SIA

"Kalna Bauņi" , Grundzāles pagasts, Smiltenes nov. LV-4713
Pakalpojumi:: ✓ Galdniecības izstrādājumi ✓ Interjera elementi dārzam un mājām no koka ✓ Kokapstrāde ✓ Zāģmateriāli ✓ Mežu zāģēšana ✓ Mežu izvešana ✓ Mežu kopšana ✓ Cirsmu un īpašumu pirkšana Mežizstrāde un kokapstrāde:

Veicam mežu izstrādes un apsaimniekošanas darbus. Pārdodam zāģmateriālus. Visa veida galdniecības pakalpojumi. Mērķis ir ražot augstas kvalitātes koka izstrādājumus, vienlaicīgi apmierinot klientu vajadzības. Kvalitāte un individuāla pieeja ir mūsu darbības pamatos.

Komforts Plus

Varoņu 23, Rēzekne, LV-4604
Mēbeles. Mēbeļu izgatavošana, ražošana, projektēšana, remonts, sagataves, pārvilkšana. Virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji, mēbeles pēc pasūtījuma. Biroja, ofisa, skolas, bērnu, koridora, priekšnama, guļamistabas, bērnistabas, viesistabas, virtuves, dārza mēbeles. Sekcijas, bīdāmās durvis, skapji, galdi. Mēbeles kafejnīcām,

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Krasts-R, SIA

Roja, Liepu 12, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Galdniecība , koka logi, koka durvis, masīvkoka mēbeles, masīvkoka durvis.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA Kurekss ir viena no lielākajām kokzāģētavām Latvijā. Uzņēmuma kokzāģētava atrodas Latvijas rietumu daļā, netālu no neaizsalstošās Ventspils ostas. Kokzāģētavu ieskauj plašākie Latvijas mežu masīvi. Mūsu mērķis ir ražot augstvērtīgus izstrādājumus, ar vislielāko cieņu izturoties pret dabas vērtībām, darbībā iesaistītajiem ļaudīm un klientiem. Mēs atbalstām ilgtspējīgas mežsaimniecības politiku, tādēļ SIA Kurekss ir ieguvusi koksnes piegādes ķēdes FSC® (Forest Stewardship Council) sertifikātu „Chain of custody” FSC C006364, kā arī uztur atbilstību koksnes piegādes ķēdes standarta PEFC 2002:2013 (Programme for the Endorsement of Forest Certification) prasībām.

LIEPIŅA GALDNIECĪBA, SIA

Vienības iela 13, Valmiermuiža, Valmieras pag., Valmieras nov., LV-4219
Informācija no uzņēmumu reģistra

LUNA GROUP LATVIA, SIA

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
kokapstrādei, auto remontam, instrumentu tirdzniecība servisam, celtniecībai, metināšana, lodēšana, galdniecība

Laimdotas, SIA

Deksne, "Laimdotas" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
mēbeles, viesistabas mēbeles, skolas mēbeles, jauniešu mēbeles, mēbeles bērniem, mēbeļu apstrāde, mēbeļu galdniecība

Lataks, SIA

"Jaunpumpuri" , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3473
Sausa malka. Oša malka, ozola malka. Sausa skaldīta oša, ozola, bērza, alkšņa malka. Malka privātpersonām, malka uzņēmumiem. Pārdod malku. Oša kamīnmalka, ozola kamīnmalka, bērza kamīnmalka, alkšņa kamīnmalka. Sauss kurināmais. Malkas un kamīnmalkas tirdzniecība Latvijā un eksportā. Kamīnmalka eksportam. Pērk 3 m oša un ozola malku no meža.

Latvijas Galdniecība, SIA

Krišjāņa Valdemāra iela 149 – 402, Rīga, LV-1013
Informācija no uzņēmumu reģistra

Leņķis alfa, SIA

Līvzemes 23, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Ro-Ma zāģlentas. Zāģlenšu asināšana. Zāģlentu asinātājs. Zāģa, ķēžu. Kokapstrādes iekārtas, instrumenti kokapstrādei, koka, galdniecībā, mēbeļu ražošanā, poļu, Polijā ražotas. RO-MA, roma. kokapstrāde. Konsultācijas par zāģlentu pareizu izvēli un uzasināšanu. Zāģlentu metināšana, remonts, apkope.

Liarps, SIA, Galdniecība

Vidzemes 30a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Izgatavojam pēc pasūtījuma koka logus, durvis, kāpnes; mēbeles koka un lamināta no projektēšanas līdz uzstādīšanai. Piedāvājumā: Plastikāta logi, durvis. Metāla durvis dzīvokļiem, privātmājām! Strādājam pa visu Latviju.

Ligna, SIA

Meijermuiža , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Galdniecības izstrādājumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Grīdas dēļi ✓ Mēbeles Galdniecība:

Koka logi, durvis, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Piegāde, uzmērīšana, uzstādīšana. Galdnieka pakalpojumi pēc pasūtījuma.